Обосновани Футболни Прогнози

Уимбълдън - Уолсол

21 Август 2018 - 21:45
Уимбълдън
Уолсол
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
1 - 3
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача между футболните състави на Уимбълдън и Уолсол от поредния кръг на сезона в Англия в Първа Лига. Треньора на домакините извежда на Кингсмедоу своите играчи срещу гостуващия отбор на Уолсол.

Но нека да разгледаме фактите за днешния футболен сблъсък:

Уимбълдън

Футболистите на Уимбълдън са на 8-мо място във временното подреждане с актив от 5 точки, след 1 победа и 2 равенства, като отбора все още е без загуба от началото на първенството, като в изиграните 3 срещи имат голова разлика 1-0. У дома Уимбълдън е играл 1 двубой досега, в който е записал 1 равенство, като все още не е вкарал нито едно попадение във вратата на своите гости и все още не е позволил да му вкарат нито едно попадение във вратата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Уимбълдън има записани 1 победа, 5 равенства и нито една загуба, при голова разлика 4-3.

Уолсол

Съставът на гостите от Уолсол заема 5-та позиция в класирането с 7 точки, след 2 победи и едно равенство, като отбора все още няма загуба от началото на сезона, като в изиграните общо 3 срещи е успял да отбележи 5 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 3 гола в своята мрежа. Като гост съставът е изиграл един мач, в който има 1 равенство, вкарал е само един гол във вратата на приемащите го отбори и е допуснал само едно попадение в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Лига отборът на Уолсол е записал 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 7 вкарани и 6 получени гола.

Уимбълдън - Уолсол - преки двубои

В последните 4 изиграни срещи между двата състава, отборът на Уимбълдън има записани 2 победи, а отбора на Уолсол също има записани 2 победи, при обща голова разлика 6-7. В последните 2 срещи пред своите фенове с отбора на Уолсол, футболистите на Уимбълдън имат 1 победа и една загуба.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на Уимбълдън е в серия от 2 поредни равенствa в първенството на Англия, а при домакинствата си е с 3 поредни ремита.

Тимът на Уолсол постигна победа в предишния си мач в шампионата на Англия, а на чужд терен записа реми в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.