Обосновани Футболни Прогнози

Валансиен - Газелек Аячо

27 Август 2018 - 21:45
Валансиен
Газелек Аячо
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.28
0 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача от 5-ия кръг на шампионата в Лига 2 на Франция между футболните отбори на Валансиен и Газелек Аячо. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион Стад дьо Нюнжесе своите играчи срещу гостуващите футболисти на Газелек Аячо.

Информацията за предстоящата футболна среща:

Валансиен

Домакините са 7-ми в таблицата с временното подреждане с актив от 7 точки, постигнати след 2 победи, едно равенство и 1 загуба през сезона, като в изиграните общо 4 срещи имат положителна голова разлика 6-5. На домашна сцена ВА е изиграл 2 мача досега, в които има една победа, 1 равенство и нито една загуба у дома, при голова разлика 4-2.

В предишните си 6 срещи в първенството съставът на Валансиен е записал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са записали в мрежата на своите противници 11 попадения и са инкасирали 11 гола от съперниците си.

Газелек Аячо

Тимът на гостите от Газелек Аячо заема 6-та позиция във временното подреждане с актив от 7 точки, натрупани след 2 победи, едно равенство и една загуба през сезона, като в изиграните 4 мача има положителна голова разлика 7-6. Като гост тимът има 1 мач до момента, в който има 1 победа, при голова разлика 3-2.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига 2 тимът на Газелек Аячо има записани 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 10 гола и получени 14 гола.

Валансиен - Газелек Аячо - директни срещи

В последните 5 срещи между двата съперника, ВА е постигнал 2 победи, отбора на Газелек Аячо е записал 1 победа, а в 2 двубоя двата съперника са завършили без да определят победител, при общо голово съотношение 7-6. В предишните 2 срещи на своя терен с Газелек Аячо, футболистите на Валансиен нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините от Валансиен има неуспех в предишната си среща в Франция, а у дома постигна реми в последния си мач.

Съставът на гостите от Газелек Аячо има успех в последния кръг в първенството на Франция, а далеч от дома има победа в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.28 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.