Обосновани Футболни Прогнози

Каен - Ница

18 Август 2018 - 21:00
Каен
Ница
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
1 - 1
позната футболни прогнози

Днеска видях футболния двубой между футболните състави на Каен и Ница от 2-ия кръг на текущият футболен сезон в Лига 1 на Франция. Треньора на домакините Фабиен Меркадал извежда на домашния си стадион своите играчи срещу гостуващия отбор на Ница.

Факти и статистика за предстоящия футболен двубой:

Каен

Футболистите на състава домакин са 19-ти в таблицата с временното подреждане без нито една точка, след 1 загуба, като са успели да вкарат 0 попадения и са получили 3 гола в мрежата си. У дома тимът все още не е изиграл нито една среща до момента, като все още не е успял да се разпише в противниковата врата и все още не е получил нито един гол в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Каен има записани 2 равенства и 4 загуби и нямат победа, като са отбелязали 3 попадения и са допуснали 12 гола.

Ница

Гостуващият състав на Ница е 14-ти във временното подреждане без спечелена точка, след 1 загуба, като има отрицателна голова разлика 0-1. Като гост съставът все още няма изиграна среща до момента, при обща голова разлика 0-0.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Ница е записал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 9 вкарани и 8 получени гола.

Каен - Ница - преки срещи

В предишните 5 двубоя между двата съперника, Каен е постигнал 2 победи, Ница има постигнатa една победа, а в 2 срещи двата тима са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 7-7. В предишните 2 срещи на своя стадион срещу Ница, футболистите на Каен са постигнали една победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините допусна загуба в последната си среща в шампионата, а на своя стадион записа равенство в предишната си среща.

Тимът на Ница е в серия от 2 поредни поражения в шампионата на Франция, а далеч от дома е с 2 поредни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.