Обосновани Футболни Прогнози

ГКС Тихи - Термалика Нечеча

11 Август 2018 - 20:00
ГКС Тихи
Термалика Нечеча
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.41
2 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък от поредния кръг на шампионата в Полша в Първа Лига между футболните отбори на ГКС Тихи и Термалика Нечеча. Треньора на домакините извежда на домашния си терен своите футболисти срещу Термалика Нечеча.

Накратко малко факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

ГКС Тихи

ГКС Тихи са на 14-то място в класирането с общ актив от 2 точки, след 2 равенства и една загуба от старта на сезона, като все още се стреми към първата си победа, като в изиграните общо 3 мача имат голова разлика 3-4. На домашна сцена тимът на ГКС Тихи има един двубой до момента, в който е записал 1 равенство, отбелязал е едва един гол в мрежата на съперниците си и е получил едва един гол в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството съставът на ГКС Тихи е записал 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са вкарали 10 попадения и са им вкарали 5 гола.

Термалика Нечеча

Гостуващият състав на Термалика Нечеча е 9-ти във временното класиране с актив от 4 точки, събрани след 1 победа, едно равенство и 1 загуба през сезона, като в изиграните общо 3 срещи е отбелязал 4 гола в противниковата врата и е допуснал 4 гола в своята мрежа. Далеч от дома отборът е играл един мач, в който е записал 1 победа, вкарал е 2 гола в противниковата врата и е получил едно попадение в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Термалика Нечеча е записал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са отбелязали в вратата на своите съперници 10 гола и са получили 7 попадения от противниковите футболни тимове.

ГКС Тихи - Термалика Нечеча - преки мачове

В предишните 5 изиграни срещи между двата тима, ГКС Тихи е записал 2 успеха, а Термалика Нечеча има постигнати 3 успеха, при общо голово съотношение 5-8. В последните 2 срещи пред своите привърженици срещу отбора на Термалика Нечеча, играчите на ГКС Тихи са постигнали една победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Тимът на ГКС Тихи е в серия от 2 равни срещи в първенството на Полша, а на собствения си терен постигна равенство в предишния си двубой.

Съставът на гостите записа реми в последната си среща в шампионата на Полша, а на чужд терен има победа в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.41 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.