Обосновани Футболни Прогнози

Хаугесунд - Волеренга Осло

13 Август 2018 - 20:00
Хаугесунд
Волеренга Осло
Прогноза: 1
Коефициент: 1.90
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка от 19-ия кръг на шампионата в Елитсериен на Норвегия между съставите на Хаугесунд и Волеренга Осло. Треньора на домакините извежда на своя терен своите играчи срещу гостуващия футболен отбор на Волеренга Осло.

Накратко факти и статистика за предстоящия двубой:

Хаугесунд

Домакините са на 5-та позиция във временното подреждане с общ актив от 31 точки, събрани след 9 победи, 4 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 17 двубоя имат голова разлика 29-21. Пред собствените си горещи фенове тимът на Хаугесунд има 8 мача досега, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 2 загуби, реализирал е 13 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 10 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството играчите на FKH имат на сметката си 4 победи, едно равенство и една загуба, като са вмъкнали на противника си 12 гола и са допуснали 7 попадения.

Волеренга Осло

Гостуващият тим на Волеренга Осло е 9-ти в класирането с общ актив от 24 точки, натрупани след 6 победи, 6 равенства и 5 загуби от началото на първенството, като в изиграните 17 двубоя има голова разлика 22-28. Далеч от дома съставът е играл 9 срещи, в които има 3 победи, 2 равенства и 4 загуби, при голова разлика 11-17.

В предишните си 6 официални двубоя в Елитсериен играчите на Бохемите са постигнали 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, като са записали в противниковата мрежа 6 гола и са инкасирали 12 попадения от играчите на своите противници.

Хаугесунд - Волеренга Осло - преки двубои

В предишните 5 играни срещи между двата състава, FKH е постигнал 2 победи, състава на Волеренга Осло е спечелил 1 победа, а 2 двубоя са завършили с равен резултат, при общо голово съотношение 8-9. В последните 2 срещи у дома срещу Енга, Домакините от Хаугесунд са записали 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините от Хаугесунд е в серия от 2 поредни победи в Норвегия, а на своя стадион има победа в предишната си среща.

Съставът на гостите от Волеренга Осло стигна до реми в последната си среща в шампионата на Норвегия, а при гостуванията си е с 2 поредни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.90 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.