Обосновани Футболни Прогнози

Паганезе - Юве Стабия

30 Септември 2018 - 19:30
Паганезе
Юве Стабия
Прогноза: X2
Коефициент: 1.33
1 - 3
позната футболни прогнози

Днес ще се състои футболната среща между Паганезе и Юве Стабия от 3-ия кръг на шампионата в Серия С - Група С на Италия. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Осите на.

Предоставям по-интересните факти и статистика за днешния мач:

Паганезе

Паганезе се намират на 17-та позиция в таблицата с временното подреждане с нула точки след 2 последователни загуби от началото на новия сезон, като в изиграните общо 2 двубоя са успели да отбележат 2 попадения и са допуснали 7 попадения в мрежата си. На своя терен Паганезе е изиграл един мач, в който е записал една загуба, вкарал е един гол в противниковата врата и е получил 4 попадения в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството отборът на Паганезе е постигнал 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 8-14.

Юве Стабия

Отборът на гостите от Юве Стабия заема трето място в класирането с общ актив от 6 точки, след 2 поредни успеха от началото на новия сезон, като в изиграните 2 мача е отбелязал 7 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 0 гола в мрежата си. Като гост съставът е играл 1 мач, в който има 1 победа, реализирал е 3 гола във вратата на приемащите го отбори и все още не е допуснал нито един гол във вратата си.

В предишните си 6 официални мача в Серия С - Група С играчите на Юве Стабия имат в актива си 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 10-4.

Паганезе - Юве Стабия - директни срещи

В последните 5 срещи между двата съперника, Паганезе има спечелени 2 победи, тима на Юве Стабия също има записани 2 победи, а една среща е завършил при равен резултат, при общо голово съотношение 8-8. В последните 2 срещи у дома с Юве Стабия, играчите на Паганезе нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините е в серия от 2 последователни загуби в първенството, а на собствения си терен допусна неуспех в последния си двубой.

Отборът на гостите от Юве Стабия е в серия от 2 поредни успеха в шампионата, а на чужд терен постигна успех в предишната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.