Обосновани Футболни Прогнози

Честърфийлд - Мейдънхед Юнайтед

25 Септември 2018 - 21:45
Честърфийлд
Мейдънхед Юнайтед
Прогноза: 1
Коефициент: 1.75
1 - 3
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък между тимовете на Честърфийлд и Мейдънхед Юнайтед от 13-ия кръг на настоящият сезон в Национална Лига на Англия. Честърфийлд излизат срещу футболистите на Мейдънхед Юнайтед на домашния си терен.

Накратко факти и статистика за предстоящия двубой:

Честърфийлд

Домакините от Честърфийлд се намират на 18-то място във временното подреждане с 11 точки, записани след 3 победи, 2 равенства и 7 загуби от започването на първенството, като в изиграните 12 срещи са отбелязали 10 попадения и са допуснали 14 попадения в мрежата си. У дома Честърфийлд е играл 6 двубоя досега, в които има 2 победи, едно равенство и 3 загуби, отбелязал е 4 попадения в мрежата на противниците си и е допуснал 5 гола в собствената мрежа.

В предишните си 6 двубоя в първенството отборът на Честърфийлд е постигнал 2 равенства и 4 загуби и са без победа, като са разписали 1 гола и са инкасирали 7 гола.

Мейдънхед Юнайтед

Тимът на гостите от Мейдънхед Юнайтед заема 15-то място в класирането с общ сбор от 14 точки, събрани след 4 победи, 2 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 12 срещи е успял да отбележи 16 гола и е инкасирал 17 гола в своята мрежа. На чужд терен тимът е изиграл 6 мача досега, в които е записал една победа, 1 равенство и 4 загуби, вкарал е 5 гола в противниковата врата и е допуснал 8 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Национална Лига отборът на Мейдънхед Юнайтед има на сметката си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са разписали 9 попадения и са получили 5 попадения.

Честърфийлд - Мейдънхед Юнайтед - преки срещи

.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините има поражение в предишния си мач в Англия, а при домакинствата си допусна загуба в последната си среща.

Тимът на гостите допусна неуспех в предишната си среща в Англия, а при гостуванията си е в серия от 2 загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.75 Резултат: 1 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.