Обосновани Футболни Прогнози

Инголщат - Санкт Паули

21 Септември 2018 - 19:30
Инголщат
Санкт Паули
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.28
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днеска мисля да разгледам футболния двубой от поредния кръг на първенството в Германия в турнира Втора Бундеслига между съставите на Инголщат и Санкт Паули. Футболистите на Инголщат излизат срещу Пиратите на Лигата на Ауди Шпортпарк.

Време е за фактите за днешния футболен двубой:

Инголщат

Инголщат се намират на 13-то място в таблицата с 5 точки, записани след 1 победа, 2 равенства и 2 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 5 срещи имат отрицателна голова разлика 6-12. На домашна сцена тимът е играл 2 двубоя до момента, в които е записал една победа, 1 равенство и нито една загуба у дома, при голова разлика 4-3.

В предишните си 6 официални мача в Втора Бундеслига отборът на Инголщат е постигнал една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 7 вкарани и 15 получени гола.

Санкт Паули

Гостуващият тим на Санкт Паули е 11-ти във временното класиране с актив от 6 точки, след 2 победи и 3 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 5 срещи има голова разлика 9-13. Навън тимът е играл 3 срещи до момента, в които има 1 победа и 2 загуби, вкарал е 4 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 8 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Пиратите на Лигата има на сметката си 2 победи и 4 загуби, при голова разлика 9-15.

Инголщат - Санкт Паули - преки двубои

В последните 5 играни двубоя между двата съперника, Инголщат има записани 2 победи, отбора на Санкт Паули е записал 1 победа, а 2 мача са завършили с равен резултат, при общо голово съотношение 7-3. В последните 2 срещи у дома с Санкт Паули, футболистите на Инголщат са записали една победа и една загуба.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините от Инголщат допусна поражение в предишния си мач в шампионата, а на собствения си терен има победа в предишната си среща.

Тимът на Санкт Паули е с 3 поредни загуби в първенството, а далеч от дома е с 2 последователни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.28 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.