Солихъл Муурс - Хартлипул

8 Септември 2018 - 17:00

Солихъл Муурс Хартлипул

0 - 1
непозната футболни прогнози

Прогноза: 1X
Коефициент: 1.41

Прогнозата за днес е за футболния двубой от 10-ия кръг на сезона в Национална Лига на Англия между футболистите на Солихъл Муурс и Хартлипул. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващия футболен отбор на Хартлипул на своя терен.

Факти и статистика за днешната среща:

Солихъл Муурс

Футболистите на Солихъл Муурс заемат 8-ма позиция във временното подреждане с актив от 16 точки, от 5 победи, 1 равенство и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 9 срещи са реализирали 11 попадения в противниковата врата и са получили 13 попадения в своята мрежа. Пред собствените си предани почитатели Солихъл Муурс е играл 4 двубоя досега, в които е записал 3 победи, 1 равенство и все още няма поражение у дома, реализирал е 5 попадения в противниковата врата и е допуснал 2 гола в собствената мрежа.

В последните си 6 официални двубоя в Национална Лига играчите на Солихъл Муурс имат записани 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 7 гола и получени 12 гола.

Хартлипул

Тимът на гостите от Хартлипул е 6-ти във временното класиране с актив от 16 точки, след 4 победи, 4 равенства и 1 загуба от старта на шампионата, като в изиграните 9 двубоя има голова разлика 11-8. На чужд терен съставът е играл 4 двубоя, в които има 2 победи, 2 равенства и нито 1 загуба навън, при обща голова разлика 6-4.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Обесвачите на маймуни имат записани 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика 8-4.

Солихъл Муурс - Хартлипул - директни срещи

В последните 2 играни сблъсъка между двата противника, съставът на Солихъл Муурс има спечеленa една победа, а отбора на Хартлипул също е постигнал една победа, при общо голово съотношение 2-2. В предишната среща пред своите фенове срещу тима на Хартлипул, играчите на Солихъл Муурс нямат победа и една загуба.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините допусна поражение в последния кръг в шампионата, а на собствения си терен има победа в предишния си двубой.

Съставът на Хартлипул стигна до реми в последния кръг в първенството, а далеч от дома е с 2 поредни победи.

 

Прогноза: 1X   Коефициент: 1.41    Резултат: 0 - 1   непозната футболни прогнози

 

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.

 

SportBG1 Group поддържа отговорно залагане и сайтът е само за 18+ потребители