Обосновани Футболни Прогнози

Барнзли - Джилингам

1 Септември 2018 - 17:00
Барнзли
Джилингам
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
2 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач от 6-ия кръг на настоящето първенство в Първа Лига на Англия между футболните отбори на Барнзли и Джилингам. Футболистите на Барнзли приемат на своя терен отбора на Джилингам.

Накратко информацията за днешния двубой:

Барнзли

Йоркширците са на 5-то място в таблицата с актив от 11 точки, след 3 победи и 2 равенства, като тима все още е без загуба от началото на шампионата, като в изиграните общо 5 срещи имат положителна голова разлика 12-2. Като домакин Червените е играл 2 срещи, в които има една победа, едно равенство и все още няма загуба у дома, при обща голова разлика 4-0.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Лига тимът на Червените е записал 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при голова разлика 16-3.

Джилингам

Гостуващият отбор на Джилингам е на 9-то място във временното класиране с 7 точки, натрупани след 2 победи, едно равенство и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 5 срещи е вкарал 8 гола в противниковата врата и е допуснал 8 попадения в собствената мрежа. Като гост тимът е изиграл 2 двубоя досега, в които е записал една победа и 1 загуба, вкарал е 3 попадения в мрежата на своите домакини и е позволил да му отбележат 2 попадения в своята мрежа.

В последните си 6 официални мача в Първа Лига тимът на Джилингам има на сметката си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са отбелязали в противниковата врата 13 попадения и са допуснали 10 попадения от противниковите отбори.

Барнзли - Джилингам - директни двубои

В последните 5 изиграни мача между двата тима, отборът на Барнзли е спечелил 4 успеха, а отбора на Джилингам е записал една победа, при обща голова разлика 9-3. В последните 2 срещи пред своите привърженици с тима на Джилингам, Домакините от Барнзли са записали 2 победи.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините от Барнзли записа реми в предишния си мач в Англия, а у дома постигна реми в последния си двубой.

Тимът на гостите от Джилингам стигна до равенство в предишния си двубой в шампионата, а далеч от дома допусна неуспех в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.