Обосновани Футболни Прогнози

Апоел Марморек - Секция Нес Циона

12 Септември 2018 - 20:30
Апоел Марморек
Секция Нес Циона
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
0 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач между футболните отбори на Апоел Марморек и Секция Нес Циона от 3-ия кръг на сезона в Израел в турнира Лига Леумит. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Секция Нес Циона на.

Но нека да разгледаме фактите за предстоящия двубой:

Апоел Марморек

Домакините се намират на 12-то място в класирането само с 1 точка, след 1 равенство и 1 загуба от започването на сезона, като все още не е записал нито една победа до момента, като в изиграните 2 мача имат отрицателна голова разлика 1-3. У дома съставът има един двубой, в който има 1 равенство, като все още не е реализирал нито едно попадение в противниковата врата и все още не е инкасирал нито едно попадение във вратата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Апоел Марморек има записани 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при голова разлика 5-10.

Секция Нес Циона

Съставът на гостите от Секция Нес Циона е 4-ти във временното подреждане с 4 точки, след една победа и едно равенство, като тима все още не е допуснал загуба от началото на шампионата, като в изиграните общо 2 двубоя има голова разлика 3-2. Далеч от дома отборът има един мач до момента, в който има 1 равенство, вкарал е 2 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 2 гола в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството отборът на Секция Нес Циона е постигнал една победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 4-9.

Апоел Марморек - Секция Нес Циона - преки двубои

.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Съставът на Апоел Марморек има неуспех в предишната си среща в първенството на Израел, а при домакинствата си записа реми в последната си среща.

Съставът на Секция Нес Циона постигна победа в предишната си среща в Израел, а далеч от дома стигна до равенство в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.