Обосновани Футболни Прогнози

Пиза - Кунео

17 Септември 2018 - 21:45
Пиза
Кунео
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
1 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата от 1-ия кръг на футболния шампионат в Серия С - Група А на Италия между футболистите на Пиза и Кунео. Треньора на домакините извежда на Стадио Арена Гарибалди своите футболисти срещу гостуващия футболен отбор на Кунео.

Ето и статистиката за днешния футболен мач:

Пиза

Пиза заемат 9-та позиция в таблицата с временното класиране без спечелена точка, от началото на новия сезон, като имат голова разлика 0-0. На домашна сцена Пиза все още няма изиграна среща до момента, като все още не е отбелязал нито един гол в противниковата врата и все още не е позволил да му вкарат нито едно попадение в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Серия С - Група А тимът на Пиза има в актива си 3 победи и 3 загуби, като са реализирали 10 гола и са им вкарали 10 гола.

Кунео

Тимът на гостите от Кунео е 9-ти във временното класиране с нула точки от началото на новия шампионат, като е отбелязал 0 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 0 гола в собствената врата. Далеч от дома съставът все още не е изиграл нито един мач до момента, като все още не се е разписал във вратата на съперниците си и все още не е допуснал нито един гол във вратата си.

В предишните си 6 официални срещи в Серия С - Група А футболистите на Кунео са постигнали една победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 2 вкарани и 7 получени гола.

Пиза - Кунео - директни мачове

В последните 2 изиграни мача между двата съперника, съставът на Пиза има спечелени 2 победи, а отбора на Кунео не е записал нито 1 победа, при общо голово съотношение 2-0. В последната среща у дома срещу състава на Кунео, Домакините от Пиза имат една победа.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините от Пиза има неуспех в последния си мач в шампионата, а при домакинствата си е с 2 победи.

Тимът на гостите от Кунео е с 3 последователни загуби в първенството на Италия, а на чужд терен е в серия от 3 загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.