Обосновани Футболни Прогнози

Тор Акурейри - Селфос

7 Септември 2018 - 20:30
Тор Акурейри
Селфос
Прогноза: 1
Коефициент: 1.47
2 - 1
позната футболни прогнози

Днеска мисля да се спра на сблъсъка между футболистите на Тор Акурейри и Селфос от 20-ия кръг на първенството в Първа Дивизия на Исландия. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Селфос на своя терен.

Накратко факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Тор Акурейри

Домакините са 5-ти в класирането с актив от 34 точки, след 10 победи, 4 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 19 срещи имат голова разлика 37-32. На своя стадион съставът е изиграл 9 двубоя до момента, в които е записал 5 победи, 2 равенства и 2 загуби, отбелязал е 21 гола във вратата на гостуващите състави и е позволил да му отбележат 12 гола във вратата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Тор Акурейри е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са разписали в противниковата врата 13 попадения и са получили 12 попадения от противниковите състави.

Селфос

Гостуващият тим на Селфос е 11-ти във временното класиране с 15 точки, постигнати след 4 победи, 3 равенства и 12 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 19 двубоя е отбелязал 32 гола и е допуснал 41 попадения в собствената мрежа. Далеч от дома съставът е играл 9 срещи до момента, в които има 3 равенства и 6 загуби и все още са без победа навън, при голова разлика 13-23.

В последните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Селфос има на сметката си една победа, едно равенство и 4 загуби, като са записали 11 гола и са допуснали 11 гола.

Тор Акурейри - Селфос - директни двубои

В предишните 5 срещи между двата съперника, съставът на Тор Акурейри има записани 3 победи, Селфос има спечеленa една победа, а в 1 среща двата съперника не са успели да се победят, при общо голово съотношение 11-10. В предишните 2 срещи пред своите привърженици с Селфос, Домакините от Тор Акурейри нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините от Тор Акурейри допусна поражение в предишния кръг в шампионата, а при домакинствата си стигна до равенство в последната си среща.

Съставът на Селфос е в серия от 2 последователни поражения в Исландия, а далеч от дома допусна поражение в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.47 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.