Обосновани Футболни Прогнози

Порденоне - Алма Ювентус Фано

18 Септември 2018 - 21:30
Порденоне
Алма Ювентус Фано
Прогноза: 1
Коефициент: 1.40
2 - 1
позната футболни прогнози

Като днешна прогноза ще дам прогноза за футболния мач между Порденоне и Алма Ювентус Фано от 2-ия кръг на футболния шампионат в Италия в Серия С - Група В. /p>

Но стига общи приказки време е за информацията за днешния мач:

Порденоне

Домакините са 11-ти в класирането без записана точка, от началото на новия шампионат, като имат голова разлика 0-0. Пред собствените си фенове отборът все още не е изиграл нито една среща до момента, като все още не е реализирал нито един гол в противниковата мрежа и все още не е допуснал нито един гол в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Серия С - Група В тимът на Порденоне има на сметката си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, като са вкарали в вратата на своите противници 11 попадения и са инкасирали 9 попадения от противниковите състави.

Алма Ювентус Фано

Гостуващият тим на Алма Ювентус Фано е 11-ти в таблицата с временното подреждане без нито една точка, от старта на новия сезон, като има голова разлика 0-0. При визитите си съставът все още не е изиграл нито един мач до момента, при голова разлика 0-0.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Алма Ювентус Фано има записани 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са намъкнали на противника си 3 гола и са получили 3 гола.

Порденоне - Алма Ювентус Фано - директни двубои

В последните 4 двубоя между двата състава, Порденоне има спечелени 3 победи, Алма Ювентус Фано няма записана нито 1 победа, а в 1 мач двата тима са завършили наравно, при общо голово съотношение 6-3. В последните 2 срещи на своя стадион с отбора на Алма Ювентус Фано, футболистите на Порденоне имат 1 победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините постигна реми в последната си среща в първенството, а при домакинствата си стигна до реми в последния си двубой.

Отборът на Алма Ювентус Фано постигна успех в последната си среща в шампионата на Италия, а при гостуванията си е с 2 победи.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.40 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.