Обосновани Футболни Прогнози

Асколи - Лече

15 Септември 2018 - 16:00
Асколи
Лече
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
1 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой между футболистите на Асколи и Лече от поредния кръг на настоящият сезон в Серия Б на Италия. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващия отбор на Лече на Чино е Лило Дел Дука.

Време е за фактите за днешния футболен сблъсък:

Асколи

Домакините от Асколи са 16-ти в класирането само с 1 записана точка, след едно равенство и 1 загуба от започването на сезона, като все още се стреми към първата си победа, като в изиграните общо 2 мача имат голова разлика 1-3. У дома тимът е играл 1 двубой, в който има 1 равенство, при голова разлика 1-1.

В предишните си 6 мача в първенството тимът на Кълвачите има в актива си 1 победа, 4 равенства и 1 загуба, като са вкарали в вратата на своите противници 4 гола и са получили 5 попадения от противниковите отбори.

Лече

Гостуващият отбор на Лече се намира на 8-ма позиция във временното подреждане с актив от 2 точки, след 2 последователни равенства на старта на новото първенство, като в изиграните 2 двубоя е вкарал 5 попадения във вратата на съперниците си и е инкасирал 5 гола във вратата си. При гостуванията си тимът е играл един двубой, в който е записал 1 равенство, вкарал е 3 гола в противниковата мрежа и е допуснал 3 попадения във вратата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Вълците е записал 2 победи, 4 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика 12-10.

Асколи - Лече - директни двубои

В предишните 5 изиграни мача между двата противника, тимът на Асколи има записани 2 победи, Лече е постигнал 1 победа, а 2 мача са завършили реми, при обща голова разлика 4-3. В предишните 2 мача у дома с Лече, Домакините от Асколи са записали 1 победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Тимът на Асколи допусна поражение в предишния кръг в Италия, а на своя стадион е в серия от 4 последователни равенствa.

Тимът на гостите е с 2 последователни равни срещи в първенството на Италия, а на чужд терен записа равенство в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.