Обосновани Футболни Прогнози

Йънг Аякс - ФК Айндховен

28 Септември 2018 - 21:00
Йънг Аякс
ФК Айндховен
Прогноза: 1
Коефициент: 1.22
0 - 3
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък от 7-ия кръг на шампионата в Холандия в турнира Ерсте Дивизи между футболистите на Йънг Аякс и ФК Айндховен. Йънг Аякс приемат на домашния си стадион Шпортпарк де Тоекомст противниковия отбор на ФК Айндховен.

Но нека да разгледаме статистиката за днешния футболен двубой:

Йънг Аякс

Футболистите на домакините са 8-ми във временното класиране с 10 точки, от 3 победи, 1 равенство и 2 загуби през сезона, като в изиграните 6 мача имат голова разлика 11-7. Като домакин отборът има 2 мача до момента, в които е записал 2 поредни победи, вкарал е 7 попадения в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат 2 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални мача в Ерсте Дивизи отборът на Йънг Аякс има записани 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 11 гола и получени 7 гола.

ФК Айндховен

Гостуващият тим на ФК Айндховен се намира на 19-то място в таблицата само с 1 спечелена точка, след 1 равенство и 5 загуби от започването на първенството, като все още гони първата си победа, като в изиграните 6 двубоя има голова разлика 2-9. При визитите си отборът е изиграл 3 срещи, в които има 1 равенство и 2 загуби и все още няма победа навън, при голова разлика 1-4.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на ФК Айндховен има записани едно равенство и 5 загуби и не са постигнали нито една победа, при голова разлика 2 вкарани и 9 получени гола.

Йънг Аякс - ФК Айндховен - преки двубои

В последните 5 мача между двата отбора, отборът на Йънг Аякс има постигнати 2 успеха, ФК Айндховен също е спечелил 2 победи, а един двубой е завършил с равенство, при общо голово съотношение 10-7. В последните 2 мача у дома с тима на ФК Айндховен, играчите на Йънг Аякс имат 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините има загуба в предишната си среща в Холандия, а при домакинствата си е с 4 поредни успеха.

Съставът на ФК Айндховен постигна реми в предишния кръг в първенството, а на чужд терен стигна до реми в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.22 Резултат: 0 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.