Обосновани Футболни Прогнози

Левадиакос - Аполон Смирни

3 Септември 2018 - 21:30
Левадиакос
Аполон Смирни
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
1 - 0
позната футболни прогнози

Днеска мисля да анализирам двубоя от 3-ия кръг на настоящият футболен сезон в Супер Лига на Гърция между Левадиакос и Аполон Смирни. Треньора на домакините извежда на своя терен своите футболисти срещу гостуващия отбор на Аполон Смирни.

Стига приказки време е за фактите за предстоящия мач:

Левадиакос

Зелените се намират на 12-та позиция в класирането без нито една точка, след 1 загуба, като имат голова разлика 0-1. У дома съставът на Левадиакос все още не е изиграл нито една среща досега, при голова разлика 0-0.

В предишните си 6 официални двубоя в Супер Лига съставът на Левадиакос е записал 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 2-7.

Аполон Смирни

Съставът на гостите от Аполон Смирни е 12-ти в таблицата без спечелена точка, след 1 загуба, като е вкарал 0 гола и е инкасирал 1 гола в собствената мрежа. При визитите си отборът все още няма изиграна среща до момента, при голова разлика 0-0.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на Аполон Смирни имат в актива си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 3-4.

Левадиакос - Аполон Смирни - директни мачове

В последните 4 изиграни мача между двата тима, Зелените е записал една победа, отбора на Аполон Смирни също има постигнатa една победа, а в 2 срещи двата отбора са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 6-7. В предишните 2 срещи на своя стадион с отбора на Аполон Смирни, футболистите на Левадиакос са записали 1 победа и едно равенство.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините от Левадиакос е с 4 поредни поражения в шампионата, а при домакинствата си допусна загуба в последния си двубой.

Съставът на Аполон Смирни е с 3 последователни поражения в Гърция, а при визитите си допусна поражение в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.