Обосновани Футболни Прогнози

Фрайбург - Щутгарт

16 Септември 2018 - 19:00
Фрайбург
Щутгарт
Прогноза: X2
Коефициент: 1.55
3 - 3
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя от 4-ия кръг на футболния шампионат в Бундеслига на Германия между футболните отбори на Фрайбург и Щутгарт. Фрайбург излизат срещу противниковия футболен отбор на Щутгарт на своя терен.

Информацията за днешната среща:

Фрайбург

отбора от Шварцвалд заемат 16-та позиция във временното класиране без записана точка, след 2 поражения на старта на новия сезон, като в изиграните 2 срещи са реализирали 1 попадения в противниковата врата и са позволили да им вкарат 5 гола в собствената мрежа. У дома отбора от Шварцвалд е играл един мач, в който има 1 загуба, при обща голова разлика 0-2.

В последните си 6 двубоя в първенството тимът на Фрайбург е постигнал 2 победи и 4 загуби, като са разписали в противниковата врата 7 гола и са инкасирали 11 попадения от играчите на своите съперници.

Щутгарт

Гостуващият състав на Щутгарт се намира на 17-та позиция в таблицата с временното класиране с 0 точки след 2 последователни поражения от старта на новия шампионат, като в изиграните 2 двубоя е реализирал 0 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 4 гола в собствената мрежа. Като гост съставът е изиграл един мач досега, в който има 1 загуба, като все още не е успял да се разпише във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат само един гол в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Бундеслига съставът на Фау Еф Бе има на сметката си 4 победи и 2 загуби, при голова разлика вкарани 9 гола и получени 5 гола.

Фрайбург - Щутгарт - директни срещи

В последните 5 изиграни мача между двата отбора, тимът на Фрайбург няма нито една победа, състава на Щутгарт има спечелени 4 победи, а 1 мач е завършил при равен резултат, при обща голова разлика 4-13. В последните 2 срещи на своя терен с тима на Щутгарт, Домакините от Фрайбург нямат победа и 2 поражения.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Отборът на домакините от Фрайбург е в серия от 2 последователни загуби в шампионата на Германия, а у дома има загуба в предишната си среща.

Тимът на Щутгарт е с 2 последователни загуби в Германия, а далеч от дома има поражение в предишната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.55 Резултат: 3 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.