Обосновани Футболни Прогнози

Фьолнир Рейкявик - Стярнан Гардабаер

2 Септември 2018 - 17:00
Фьолнир Рейкявик
Стярнан Гардабаер
Прогноза: 2
Коефициент: 1.83
1 - 3
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболната среща между Фьолнир Рейкявик и Стярнан Гардабаер от поредния кръг на настоящият футболен шампионат от Висшата Лига на Исландия. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу играчите на Стярнан Гардабаер на своя терен.

Време е да предоставя информация за днешния двубой:

Фьолнир Рейкявик

Фьолнир Рейкявик са на 11-та позиция във временното подреждане с общ сбор от 16 точки, постигнати след 3 победи, 7 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните 18 двубоя имат отрицателна голова разлика 20-32. У дома съставът на Фьолнир Рейкявик е изиграл 9 мача, в които е записал една победа, 5 равенства и 3 загуби, при голова разлика 10-13.

В предишните си 6 официални двубоя в Висша Лига тимът на Фьолнир Рейкявик има записани 4 равенства и 2 загуби и нямат победа, при голова разлика 6 вкарани и 9 получени гола.

Стярнан Гардабаер

Гостуващият състав на Стярнан Гардабаер е втори във временното класиране с актив от 36 точки, постигнати след 10 победи, 6 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 двубоя е отбелязал 40 гола и е допуснал 21 гола в своята мрежа. Навън отборът е изиграл 9 срещи досега, в които е записал 6 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 18-8.

В предишните си 6 официални двубоя в Висша Лига отборът на Стярнан Гардабаер има в актива си 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са вкарали 11 попадения и са инкасирали 5 попадения.

Фьолнир Рейкявик - Стярнан Гардабаер - преки мачове

В последните 5 играни сблъсъка между двата противника, тимът на Фьолнир Рейкявик не е спечелил нито 1 победа, а отбора на Стярнан Гардабаер има спечелени 5 успеха, при обща голова разлика 3-16. В предишните 2 срещи на своя терен срещу състава на Стярнан Гардабаер, футболистите на Фьолнир Рейкявик нямат победа и 2 поражения.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Отборът на Фьолнир Рейкявик допусна неуспех в последния кръг в Исландия, а при домакинствата си е с 3 последователни равни срещи.

Съставът на гостите от Стярнан Гардабаер постигна реми в последния си двубой в шампионата на Исландия, а при гостуванията си записа реми в последната си среща.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.83 Резултат: 1 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.