Обосновани Футболни Прогнози

Вакер Инсбрук - Адмира Вакер Мьодлинг

23 Септември 2018 - 15:30
Вакер Инсбрук
Адмира Вакер Мьодлинг
Прогноза: 1
Коефициент: 1.72
1 - 3
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на мача от 8-ия кръг на настоящето първенство в Бундеслига на Австрия между съставите на Вакер Инсбрук и Адмира Вакер Мьодлинг. Треньора на домакините извежда на Тиволи Ной своите футболисти срещу гостуващите играчи на Адмира Вакер Мьодлинг.

Накратко информацията за днешната среща:

Вакер Инсбрук

Домакините от Вакер Инсбрук са на 9-та позиция в таблицата с временното подреждане с 6 точки, след 2 победи и 5 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 7 двубоя имат голова разлика 9-14. На домашна сцена Вакер Инсбрук е изиграл 3 мача до момента, в които е записал 1 победа и 2 загуби, при обща голова разлика 4-6.

В последните си 6 официални двубоя в Бундеслига тимът на Вакер Инсбрук е постигнал 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 8-12.

Адмира Вакер Мьодлинг

Гостуващият състав на Адмира Вакер Мьодлинг е на 10-та позиция в таблицата с временното подреждане с 4 точки, от 1 победа, едно равенство и 5 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 7 мача има отрицателна голова разлика 4-14. Навън тимът е играл 3 двубоя досега, в които има една победа и 2 загуби, при голова разлика 2-7.

В предишните си 6 официални срещи в Бундеслига футболистите на Адмира Вакер Мьодлинг са постигнали една победа, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика 4-11.

Вакер Инсбрук - Адмира Вакер Мьодлинг - директни срещи

В предишните 5 играни срещи между двата състава, тимът на Вакер Инсбрук е записал една победа, състава на Адмира Вакер Мьодлинг е записал 2 успеха, а в 2 срещи двата съперника не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 8-11. В последните 2 срещи пред своите фенове с отбора на Адмира Вакер Мьодлинг, Домакините от Вакер Инсбрук нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините от Вакер Инсбрук допусна поражение в предишния си двубой в Австрия, а у дома постигна победа в предишната си среща.

Отборът на Адмира Вакер Мьодлинг е в серия от 2 загуби в първенството, а при гостуванията си е с 2 загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.72 Резултат: 1 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.