Обосновани Футболни Прогнози

Берум - Стабек 2

9 Септември 2018 - 17:00
Берум
Стабек 2
Прогноза: 1
Коефициент: 1.50
3 - 0
позната футболни прогнози

Като днешна прогноза мисля да дам прогноза за футболния сблъсък между тимовете на Берум и Стабек 2 от поредния кръг на футболния шампионат в Норвегия в Втора Дивизия - Група 1. Треньора на домакините извежда на Санвика своите играчи срещу Стабек 2.

Време е да предоставя информация за днешния двубой:

Берум

Домакините са 8-ми във временното подреждане с актив от 24 точки, събрани след 7 победи, 3 равенства и 8 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 18 мача имат положителна голова разлика 26-21. На собствения си стадион съставът има 9 мача, в които е записал 5 победи, 1 равенство и 3 загуби, отбелязал е 20 гола в противниковата врата и е допуснал 10 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Втора Дивизия - Група 1 играчите на Берум имат в актива си една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вкарали в противниковата мрежа 4 гола и са получили 8 гола от футболистите на съперниците си.

Стабек 2

Тимът на гостите от Стабек 2 е на 13-та позиция в таблицата с актив от 14 точки, от 3 победи, 5 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 18 двубоя има отрицателна голова разлика 26-44. При гостуванията си съставът е изиграл 8 срещи досега, в които е записал 2 победи и 6 загуби, при голова разлика 12-24.

В последните си 6 официални двубоя в Втора Дивизия - Група 1 футболистите на Стабек 2 имат в актива си 2 победи, 4 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика 12 вкарани и 9 получени гола.

Берум - Стабек 2 - преки срещи

В последният мач между двата противника, тимът на Берум не е спечелил нито една победа, а тима на Стабек 2 има спечеленa 1 победа.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Отборът на домакините стигна до равенство в последния си мач в първенството, а при домакинствата си постигна победа в последния си мач.

Тимът на Стабек 2 записа реми в последния кръг в шампионата, а на чужд терен е с 2 последователни победи.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.50 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.