Обосновани Футболни Прогнози

Файлд - Солихъл Муурс

14 Август 2018 - 21:45
Файлд
Солихъл Муурс
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
3 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща от 4-ия кръг на настоящият шампионат в Англия в турнира Национална Лига между Файлд и Солихъл Муурс. Играчите на Файлд излизат срещу Солихъл Муурс на домашния си терен.

Време е за статистиката за предстоящата среща:

Файлд

Футболистите на състава домакин се намират на 7-мо място в класирането с 5 точки, след 1 победа и 2 равенства, като тима все още е без загуба от старта на сезона, като в изиграните 3 срещи имат голова разлика 3-2. Като домакин съставът има 1 мач до момента, в който има една победа, при обща голова разлика 2-1.

В последните си 6 официални срещи в Национална Лига футболистите на Файлд са постигнали една победа, 4 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 4-4.

Солихъл Муурс

Гостуващият състав на Солихъл Муурс заема 4-то място във временното класиране с 9 точки, след 3 поредни успеха от старта на новия шампионат, като в изиграните общо 3 срещи е отбелязал 4 гола във вратата на съперниците си и е получил 1 гола в мрежата си. Далеч от дома отборът има 1 мач, в който има 1 победа, отбелязал е 2 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат едва един гол в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството играчите на Солихъл Муурс са постигнали 4 победи, едно равенство и една загуба, при голова разлика 8-7.

Файлд - Солихъл Муурс - преки мачове

В последните 2 играни срещи между двата състава, съставът на Файлд има спечеленa 1 победа, отбора на Солихъл Муурс няма записана нито една победа, а една среща е завършил с равенство, при обща голова разлика 5-1. В последната среща на своя терен срещу тима на Солихъл Муурс, Домакините от Файлд нямат победа и едно равенство.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Съставът на Файлд е в серия от 2 последователни равни срещи в първенството на Англия, а при домакинствата си постигна успех в предишния си мач.

Съставът на гостите от Солихъл Муурс е с 3 победи в Англия, а като гост е с 2 поредни успеха.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.