Обосновани Футболни Прогнози

Виборг - Фремад Амагер

19 Август 2018 - 15:45
Виборг
Фремад Амагер
Прогноза: 1
Коефициент: 1.53
2 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък от поредния кръг на текущото футболно първенство в Дания в турнира Първа Дивизия между Виборг и Фремад Амагер. Виборг излизат срещу гостуващия футболен отбор на Фремад Амагер на Виборг.

Факти и данни за днешния двубой:

Виборг

Виборг се намират на 8-мо място във временното подреждане с актив от 2 точки, след 2 равенства и една загуба от започването на първенството, като все още се стреми към първата си победа, като в изиграните общо 3 двубоя имат голова разлика 1-2. Като домакин Виборг е играл 2 двубоя, в които е записал 2 последователни равни срещи, при голова разлика 1-1.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Виборг са записали 5 равенства и 1 загуба и нямат нито една победа, при обща голова разлика 5-6.

Фремад Амагер

Съставът на гостите от Фремад Амагер е 9-ти в класирането с 2 точки, след 2 равенства и една загуба от началото на шампионата, като все още търси първата си победа, като в изиграните общо 3 срещи е вкарал 5 попадения и е инкасирал 7 попадения в мрежата си. Далеч от дома тимът има 2 срещи до момента, в които има 1 равенство и 1 загуба и все още няма нито една победа навън, реализирал е 3 попадения във вратата на посрещащите го състави и е позволил да му вкарат 5 попадения в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството футболистите на Фремад Амагер имат записани една победа, 3 равенства и 2 загуби, като са записали в противниковата мрежа 7 попадения и са допуснали 9 гола от играчите на своите противници.

Виборг - Фремад Амагер - преки мачове

В предишните 3 изиграни сблъсъка между двата противника, тимът на Виборг е постигнал 1 победа, отбора на Фремад Амагер също е спечелил една победа, а в 1 среща двата съперника не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 6-3. В предишната среща у дома с състава на Фремад Амагер, играчите на Виборг нямат победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Съставът на Виборг записа равенство в последния кръг в шампионата, а на своя стадион е с 4 равни срещи.

Отборът на гостите е с 2 равенствa в шампионата на Дания, а далеч от дома записа реми в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.53 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.