Обосновани Футболни Прогнози

Легия Варшава - Погон Шчечин

31 Октомври 2021 - 18:30
Легия Варшава
Погон Шчечин
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
0 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача между футболистите на Легия Варшава и Погон Шчечин от поредния кръг на футболния сезон в Екстракласа на Полша.

Предоставям по-интересните факти и статистика за предстоящата футболна среща:

Легия Варшава

Домакините се намират на 16-та позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 9 точки, след 3 победи и 7 загуби от старта на първенството, като в изиграните 10 мача имат отрицателна голова разлика 11-17. На собствения си стадион Стадион на полската войска Легионерите има 4 мача до момента, в които има 2 победи и 2 загуби, отбелязал е 6 гола в противниковата врата и е получил 5 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Екстракласа играчите на Легия Варшава са постигнали 1 победа и 5 загуби, при голова разлика 7-13.

Погон Шчечин

Тимът на гостите от Погон Шчечин е 4-ти в класирането с общ актив от 22 точки, след 6 победи, 4 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 12 срещи е реализирал 20 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 10 попадения в мрежата си. Далеч от дома съставът е изиграл 6 срещи досега, в които е записал една победа, 3 равенства и 2 загуби, вкарал е 4 гола в противниковата врата и е получил 6 гола във вратата си.

В последните си 6 официални срещи в Екстракласа съставът на Погон Шчечин е записал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 11-5.

Легия Варшава - Погон Шчечин - преки срещи

В предишните 5 изиграни двубоя между двата съперника, Легионерите е записал 2 успеха, тима на Погон Шчечин също има записани 2 победи, а в 1 мач двата отбора са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 9-8. В последните 2 срещи у дома с тима на Погон Шчечин, Домакините от Легия Варшава са постигнали една победа и една загуба.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините е с 4 поредни поражения в първенството, а на своя стадион е в серия от 2 поредни поражения.

Отборът на Погон Шчечин има победа в предишния си мач в шампионата на Полша, а на чужд терен допусна загуба в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.