Обосновани Футболни Прогнози

Чиангмай Юнайтед - Порт Банкок

7 Октомври 2021 - 15:00
Чиангмай Юнайтед
Порт Банкок
Прогноза: 2
Коефициент: 1.93
0 - 2
позната футболни прогнози

Като днешна прогноза ще разгледам срещата от 7-ия кръг на настоящият футболен сезон в Тайланд в Тай Лига 1 между тимовете на Чиангмай Юнайтед и Порт Банкок. Чиангмай Юнайтед приемат на гостуващия футболен отбор на Порт Банкок.

Време е за статистиката за предстоящата среща:

Чиангмай Юнайтед

Чиангмай Юнайтед са 14-ти във временното подреждане със събрани 5 точки, постигнати след една победа, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 5 двубоя са реализирали 7 гола в противниковата врата и са допуснали 10 попадения в собствената мрежа.

В предишните си 5 двубоя в първенството футболистите на Чиангмай Юнайтед са записали 1 победа, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 7-10.

Порт Банкок

Отборът на гостите от Порт Банкок заема 5-та позиция в таблицата със събрани 8 точки, след 2 победи, 2 равенства и 1 загуба от началото на сезона, като в изиграните 5 двубоя има голова разлика 8-6. На чужд терен отборът е играл 2 мача досега, в които има едно равенство и една загуба и все още не е записал нито една победа навън, при голова разлика 2-3.

В предишните си 6 официални срещи в Тай Лига 1 играчите на Порт Банкок имат записани 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика 10 вкарани и 8 получени гола.

Чиангмай Юнайтед - Порт Банкок - директни мачове

.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Тимът на домакините от Чиангмай Юнайтед постигна успех в предишния си двубой в шампионата на Тайланд, а на своя стадион постигна реми в последната си среща.

Съставът на гостите постигна победа в последната си среща в шампионата, а като гост допусна загуба в последния си двубой.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.93 Резултат: 0 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.