Обосновани Футболни Прогнози

Апоел Афула - Апоел Кфар Саба

29 Октомври 2021 - 16:00
Апоел Афула
Апоел Кфар Саба
Прогноза: 2
Коефициент: 1.54
1 - 0
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач между тимовете на Апоел Афула и Апоел Кфар Саба от 10-ия кръг на текущото футболно първенство в Лига Леумит на Израел.

Време е да предоставя информация за днешния мач:

Апоел Афула

Домакините от Апоел Афула са 15-ти в класирането с актив от 6 точки, записани след една победа, 3 равенства и 5 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 9 мача са вкарали 7 попадения и са получили 16 гола в мрежата си. На домашна сцена съставът на Апоел Афула е изиграл 4 мача досега, в които е записал 2 равенства и 2 загуби и все още няма победа у дома, реализирал е само един гол в противниковата мрежа и е получил 4 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Лига Леумит играчите на Апоел Афула са записали 2 равенства и 4 загуби и не са постигнали нито една победа, при голова разлика 3-12.

Апоел Кфар Саба

Гостуващият отбор на Апоел Кфар Саба се намира на първа позиция в таблицата със събрани 19 точки, след 5 победи и 4 равенства, като тима все още не е допуснал загуба от старта на първенството, като в изиграните 9 срещи е отбелязал 14 попадения в противниковата врата и е получил 6 попадения в своята мрежа. Като гост съставът има 5 срещи, в които има 4 победи, едно равенство и нито 1 загуба навън, при голова разлика 10-4.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на Апоел Кфар Саба са записали 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика 11 вкарани и 5 получени гола.

Апоел Афула - Апоел Кфар Саба - преки мачове

В предишните 5 играни срещи между двата тима, тимът на Апоел Афула има записани 2 успеха, Апоел Кфар Саба е спечелил една победа, а 2 мача са завършили с равенство, при обща голова разлика 7-3. В предишните 2 срещи у дома срещу състава на Апоел Кфар Саба, играчите на Апоел Афула нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Отборът на домакините е с 4 последователни поражения в Израел, а у дома е с 2 поредни загуби.

Отборът на гостите от Апоел Кфар Саба има успех в предишната си среща в Израел, а при визитите си записа реми в предишния си двубой.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.54 Резултат: 1 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.