Обосновани Футболни Прогнози

Фуенлабрада - Аморебиета

20 Октомври 2021 - 20:00
Фуенлабрада
Аморебиета
Прогноза: 1
Коефициент: 1.61
0 - 0
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата от поредния кръг на футболния шампионат в Сегунда Дивисион на Испания между футболните отбори на Фуенлабрада и Аморебиета.

Факти и статистика за предстоящия мач:

Фуенлабрада

Фуенлабрада са 11-ти в таблицата с временното класиране с общ сбор от 14 точки, от 3 победи, 5 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 10 мача имат положителна голова разлика 9-7. Пред своите почитатели отборът е играл 5 мача до момента, в които има 2 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 7-6.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Фуенлабрада са постигнали 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 5-4.

Аморебиета

Тимът на гостите от Аморебиета се намира на 21-во място в таблицата с временното класиране с 7 точки, постигнати след една победа, 4 равенства и 5 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 10 срещи е вкарал 10 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 16 попадения в мрежата си. Далеч от дома съставът има 5 мача досега, в които има едно равенство и 4 загуби и все още няма нито една победа навън, реализирал е 2 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 8 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Сегунда Дивисион играчите на Аморебиета са постигнали 3 равенства и 3 загуби и нямат нито една победа, при обща голова разлика 7 вкарани и 10 получени гола.

Фуенлабрада - Аморебиета - директни мачове

.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините постигна равенство в последния кръг в първенството на Испания, а у дома е с 2 поредни успеха.

Тимът на гостите от Аморебиета е в серия от 2 последователни поражения в Испания, а далеч от дома е с 2 последователни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.61 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.