Обосновани Футболни Прогнози

Ол Бойс Буенос Айрес - Сантамарина

11 Октомври 2021 - 21:30
Ол Бойс Буенос Айрес
Сантамарина
Прогноза: 1
Коефициент: 1.87
0 - 0
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се състои двубоя от 30-ия кръг на футболния сезон в Примера Насионал - Зона Б на Аржентина между футболните състави на Ол Бойс Буенос Айрес и Сантамарина. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващите футболисти на Сантамарина на Ислас Малвинас.

Предоставям факти и статистика за днешната футболна среща:

Ол Бойс Буенос Айрес

Футболистите на Ол Бойс Буенос Айрес са 12-ти в таблицата с временното класиране с общ актив от 36 точки, след 9 победи, 9 равенства и 10 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 28 мача имат голова разлика 27-24. На домашна сцена тимът на Ол Бойс Буенос Айрес е изиграл 14 срещи до момента, в които има 6 победи, 4 равенства и 4 загуби, при голова разлика 18-9.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Ол Бойс Буенос Айрес има на сметката си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са разписали в вратата на своите съперници 8 гола и са допуснали 4 попадения от футболистите на съперниците си.

Сантамарина

Тимът на гостите от Сантамарина заема 18-та позиция в класирането с общ актив от 27 точки, записани след 5 победи, 12 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните общо 28 мача има отрицателна голова разлика 20-28. Навън отборът е играл 14 мача досега, в които има 2 победи, 6 равенства и 6 загуби, реализирал е 11 гола в противниковата врата и е получил 16 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Примера Насионал - Зона Б съставът на Сантамарина е постигнал 3 равенства и 3 загуби и нямат нито една победа, при обща голова разлика вкарани 1 гола и получени 6 гола.

Ол Бойс Буенос Айрес - Сантамарина - директни двубои

В последните 5 изиграни мача между двата състава, Ол Бойс Буенос Айрес има спечеленa една победа, отбора на Сантамарина е записал 2 победи, а в 2 двубоя двата противника са завършили наравно, при обща голова разлика 3-6. В предишните 2 двубоя у дома срещу Сантамарина, Домакините от Ол Бойс Буенос Айрес имат една победа и едно равенство.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините допусна поражение в предишния си мач в шампионата, а у дома е в серия от 2 последователни победи.

Отборът на Сантамарина записа реми в предишната си среща в Аржентина, а като гост постигна равенство в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.87 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.