Обосновани Футболни Прогнози

Йънг Утрехт - Рода

18 Октомври 2021 - 21:00
Йънг Утрехт
Рода
Прогноза: X2
Коефициент: 1.34
1 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач от 11-ия кръг на шампионата в Нидерландия в Ерсте Дивизи между футболните тимове на Йънг Утрехт и Рода. Йънг Утрехт излизат срещу гостуващия отбор на Рода на домашния си стадион.

Време е да предоставя информация за предстоящата среща:

Йънг Утрехт

Домакините са на 9-то място в класирането със събрани 15 точки, записани след 4 победи, 3 равенства и 2 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 9 двубоя са реализирали 14 гола във вратата на съперниците си и са допуснали 8 попадения в собствената мрежа. У дома Йънг Утрехт има 4 двубоя до момента, в които има 2 победи и 2 загуби, реализирал е 5 гола във вратата на противниците си и е получил 3 попадения в собствената врата.

В предишните си 6 мача в първенството отборът на Йънг Утрехт е постигнал 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, като са записали 11 гола и са допуснали 4 гола.

Рода

Гостуващият отбор на Рода е 10-ти в класирането с актив от 14 точки, постигнати след 4 победи, 2 равенства и 3 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 9 мача е реализирал 17 гола в мрежата на противниците си и е допуснал 13 попадения в мрежата си. При визитите си отборът е изиграл 4 мача, в които е записал 2 победи, едно равенство и 1 загуба, вкарал е 9 гола във вратата на своите домакини и е получил 7 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Ерсте Дивизи тимът на Рода има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 9 гола и получени 8 гола.

Йънг Утрехт - Рода - преки двубои

В последните 5 мача между двата съперника, отборът на Йънг Утрехт е постигнал 3 успеха, а отбора на Рода е постигнал 2 успеха, при общо голово съотношение 9-6. В предишните 2 мача на своя терен с Рода, футболистите на Йънг Утрехт са записали 2 победи.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Отборът на Йънг Утрехт допусна поражение в последния кръг в шампионата на Нидерландия, а при домакинствата си допусна поражение в последния си двубой.

Отборът на Рода има победа в последната си среща в първенството на Нидерландия, а като гост допусна поражение в последния си мач.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.34 Резултат: 1 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.