Обосновани Футболни Прогнози

Линкълн Сити - Уимбълдън

19 Октомври 2021 - 21:45
Линкълн Сити
Уимбълдън
Прогноза: 1
Коефициент: 2.25
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача между Линкълн Сити и Уимбълдън от 13-ия кръг на настоящият футболен сезон в Първа Лига на Англия. Линкълн Сити посрещат на домашния си терен противниковия отбор на Уимбълдън.

Факти и статистика за днешния мач:

Линкълн Сити

Играчите на отбора домакин са 13-ти в класирането със събрани 15 точки, записани след 4 победи, 3 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 12 двубоя са отбелязали 16 попадения в мрежата на противниците си и са позволили да им отбележат 16 попадения в своята мрежа. У дома тимът е изиграл 6 срещи до момента, в които има 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, реализирал е 7 попадения във вратата на противниците си и е получил 7 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Линкълн Сити имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 7-8.

Уимбълдън

Съставът на гостите от Уимбълдън заема 17-то място във временното подреждане с общ сбор от 14 точки, натрупани след 3 победи, 5 равенства и 4 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 12 срещи е успял да реализира 19 гола и е инкасирал 21 гола в своята мрежа. Навън съставът е играл 6 двубоя досега, в които е записал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 9-12.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Лига съставът на Уимбълдън е записал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вкарали 8 попадения и са им вкарали 12 попадения.

Линкълн Сити - Уимбълдън - директни двубои

В предишните 3 изиграни сблъсъка между двата състава, Линкълн Сити е постигнал 1 победа, отбора на Уимбълдън няма записана нито една победа, а 2 мача са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 3-2. В предишната среща пред своите почитатели срещу състава на Уимбълдън, Домакините от Линкълн Сити нямат победа и едно равенство.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Тимът на домакините постигна победа в предишния кръг в шампионата на Англия, а при домакинствата си постигна успех в последната си среща.

Отборът на гостите от Уимбълдън е в серия от 2 поредни ремита в шампионата на Англия, а като гост е с 2 поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.25 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.