Обосновани Футболни Прогнози

Уеймът - Стокпорт

2 Октомври 2021 - 17:00
Уеймът
Стокпорт
Прогноза: 2
Коефициент: 1.57
1 - 2
позната футболни прогнози

Днеска ще се опитам да дам прогноза за срещата между футболните отбори на Уеймът и Стокпорт от 9-ия кръг на текущото първенство в Англия в турнира Национална Лига.

Но стига общи приказки време е за информацията за днешната футболна среща:

Уеймът

Уеймът са на 16-та позиция във временното подреждане със събрани 8 точки, записани след 2 победи, 2 равенства и 4 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 8 срещи имат отрицателна голова разлика 12-16. На домашна сцена отборът на Уеймът е изиграл 4 мача до момента, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 5-5.

В предишните си 6 официални срещи в Национална Лига футболистите на Уеймът имат записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали 12 попадения и са инкасирали 13 попадения.

Стокпорт

Съставът на гостите от Стокпорт е 11-ти в класирането с актив от 11 точки, записани след 3 победи, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 8 мача има отрицателна голова разлика 6-10. Като гост отборът е изиграл 4 срещи досега, в които е записал 2 победи, 1 равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 3-3.

В предишните си 6 официални двубоя в Национална Лига футболистите на Каунти са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са разписали 4 попадения и са им вкарали 7 попадения.

Уеймът - Стокпорт - директни двубои

В последните 2 двубоя между двата отбора, тимът на Уеймът има записани 2 победи, а Стокпорт няма нито една победа, при обща голова разлика 3-1. В последната среща на своя терен срещу Стокпорт, футболистите на Уеймът са записали 1 победа.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Съставът на Уеймът допусна поражение в предишната си среща в Англия, а при домакинствата си е в серия от 2 равни срещи.

Съставът на гостите от Стокпорт постигна победа в последния си мач в Англия, а при гостуванията си допусна поражение в предишната си среща.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.57 Резултат: 1 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.