Обосновани Футболни Прогнози

АЗ Алкмаар - Цволе

30 Октомври 2021 - 22:00
АЗ Алкмаар
Цволе
Прогноза: 1
Коефициент: 1.22
3 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя от поредния кръг на шампионата в Нидерландия в Ередивизи между съставите на АЗ Алкмаар и Цволе.

Информацията за днешния мач:

АЗ Алкмаар

АЗ Алкмаар са 11-ти в класирането с актив от 12 точки, след 4 победи и 5 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 9 срещи са отбелязали 19 попадения в противниковата врата и са получили 15 гола в своята мрежа. На домашна сцена тимът на АЗ Алкмаар е играл 3 срещи досега, в които има 2 победи и 1 загуба, вкарал е 10 попадения във вратата на своите гости и е допуснал 4 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Ередивизи футболистите на АЗ имат на сметката си 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 16 гола и получени 10 гола.

Цволе

Гостуващият състав на Цволе е 18-ти във временното класиране с 4 точки, постигнати след 1 победа, 1 равенство и 8 загуби през сезона, като в изиграните 10 срещи е отбелязал 4 попадения в мрежата на съперниците си и е допуснал 17 попадения в собствената врата. На чужд терен тимът е изиграл 5 срещи досега, в които има 5 последователни поражения, отбелязал е 2 гола в противниковата врата и е получил 12 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството съставът на Сините е записал 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика вкарани 4 гола и получени 11 гола.

АЗ Алкмаар - Цволе - директни срещи

В последните 5 изиграни двубоя между двата отбора, АЗ Алкмаар има записани 2 успеха, отбора на Цволе не е постигнал нито една победа, а в 3 двубоя двата състава не са съумели да се победят, при обща голова разлика 7-2. В последните 2 двубоя у дома срещу Сините, футболистите на АЗ Алкмаар са записали една победа и едно равенство.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините допусна загуба в последния кръг в шампионата, а у дома е в серия от 2 последователни успеха.

Съставът на гостите има успех в последната си среща в Нидерландия, а на чужд терен е с 4 последователни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.22 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.