Обосновани Футболни Прогнози

Дегерфорш - Елфсборг

28 Октомври 2021 - 20:00
Дегерфорш
Елфсборг
Прогноза: 2
Коефициент: 1.80
1 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой между отборите на Дегерфорш и Елфсборг от поредния кръг на текущият футболен шампионат в Швеция в Алсвенскан Лига.

Накратко факти и статистика за днешния двубой:

Дегерфорш

Играчите на домакините от Дегерфорш са 12-ти в таблицата с временното подреждане със събрани 28 точки, натрупани след 8 победи, 4 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните 24 мача имат голова разлика 27-41. Като домакин Дегерфорш е играл 11 двубоя до момента, в които има 6 победи, едно равенство и 4 загуби, реализирал е 17 попадения в мрежата на своите гости и е допуснал 14 гола в собствената мрежа.

В предишните си 6 двубоя в първенството играчите на Дегерфорш са постигнали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика вкарани 9 гола и получени 8 гола.

Елфсборг

Съставът на гостите от Елфсборг се намира на 4-то място в таблицата със събрани 45 точки, натрупани след 14 победи, 3 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 24 мача е отбелязал 41 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 25 попадения в мрежата си. Навън отборът е изиграл 11 срещи досега, в които е записал 6 победи, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 17-12.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Елфсборг има в актива си 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 8 гола.

Дегерфорш - Елфсборг - преки мачове

В последната среща между двата тима, отборът на Дегерфорш няма записана нито една победа, а отбора на Елфсборг е спечелил 1 победа.

Текуща форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините е в серия от 2 успеха в първенството на Швеция, а у дома е в серия от 2 победи.

Съставът на Елфсборг е с 3 поредни успеха в Швеция, а на чужд терен постигна победа в предишната си среща.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.80 Резултат: 1 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.