Обосновани Футболни Прогнози

Анортозис - АЕК Ларнака

25 Октомври 2021 - 19:00
Анортозис
АЕК Ларнака
Прогноза: 1
Коефициент: 2.01
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача от 7-ия кръг на текущият футболен сезон в Кипър в Първа Дивизия между футболистите на Анортозис и АЕК Ларнака. Треньора на домакините извежда на Антонис Пападопулос своите играчи срещу футболистите на АЕК Ларнака.

Ето и фактите за днешния сблъсък:

Анортозис

Анортозис се намират на 9-та позиция в класирането с 6 точки, след 2 победи и 3 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 5 мача са отбелязали 7 попадения в противниковата врата и са инкасирали 9 попадения в своята мрежа. Като домакин Анортозис има 2 мача досега, в които има 2 поредни успеха, реализирал е 4 попадения в противниковата врата и е получил 2 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството тимът на Анортозис е записал 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 9 гола.

АЕК Ларнака

Гостуващият тим на АЕК Ларнака е на първо място във временното подреждане с актив от 14 точки, след 4 победи и 2 равенства, като отбора все още няма загуба от началото на първенството, като в изиграните общо 6 двубоя е отбелязал 12 гола и е позволил да му отбележат 4 попадения в своята мрежа. При гостуванията си съставът е играл 2 мача, в които има една победа, 1 равенство и нито една загуба навън, при голова разлика 5-2.

В последните си 6 изиграни мача в първенството тимът на АЕК Ларнака е постигнал 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при голова разлика 12-4.

Анортозис - АЕК Ларнака - директни срещи

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата противника, Анортозис има спечелени 2 успеха, отбора на АЕК Ларнака също има спечелени 2 успеха, а в 1 двубой двата противника не са съумели да се победят, при обща голова разлика 4-6. В последните 2 срещи пред своите фенове срещу състава на АЕК Ларнака, футболистите на Анортозис имат 1 победа и една загуба.

Моментна форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините от Анортозис допусна неуспех в последния кръг в шампионата на Кипър, а у дома е с 3 поредни успеха.

Съставът на АЕК Ларнака е с 3 последователни успеха в първенството, а като гост има победа в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.01 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.