Обосновани Футболни Прогнози

Трофензе - Насионал Мадейра

4 Октомври 2021 - 22:15
Трофензе
Насионал Мадейра
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
0 - 3
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка между Трофензе и Насионал Мадейра от 7-ия кръг на футболното първенство в Португалия в турнира Сегунда Лига.

Факти и данни за предстоящия сблъсък:

Трофензе

Домакините заемат 11-та позиция в таблицата с временното класиране със събрани 7 точки, постигнати след една победа, 4 равенства и 1 загуба от началото на шампионата, като в изиграните общо 6 двубоя са успели да отбележат 5 гола във вратата на противниците си и са допуснали 5 попадения в своята мрежа. На своя стадион Трофензе е играл 3 двубоя до момента, в които има 1 победа, 2 равенства и все още няма поражение у дома, при голова разлика 2-1.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Трофензе имат записани една победа, 4 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 5-5.

Насионал Мадейра

Тимът на гостите от Насионал Мадейра се намира на 13-то място в класирането със събрани 7 точки, записани след 2 победи, 1 равенство и 3 загуби през сезона, като в изиграните 6 двубоя е реализирал 8 гола и е допуснал 10 гола в своята мрежа. Навън тимът е играл 3 двубоя до момента, в които има едно равенство и 2 загуби и все още са без победа навън, при обща голова разлика 1-7.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на Черно-белите имат записани 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са разписали в вратата на съперниците си 8 гола и са допуснали 10 попадения от противниковите тимове.

Трофензе - Насионал Мадейра - преки мачове

.

Текуща форма на двата противника в първенството

Отборът на Трофензе е с 2 поредни равенствa в шампионата, а на собствения си терен записа реми в последния си двубой.

Тимът на Насионал Мадейра е в серия от 2 загуби в шампионата, а далеч от дома има поражение в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 0 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.