Обосновани Футболни Прогнози

Йоувил - Олтринкам

12 Октомври 2021 - 21:45
Йоувил
Олтринкам
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния сблъсък от поредния кръг на шампионата в Национална Лига на Англия между футболните тимове на Йоувил и Олтринкам. Треньора на домакините извежда на Хуиш Парк своите играчи срещу гостуващия футболен отбор на Олтринкам.

Информацията за днешния двубой:

Йоувил

Играчите на тима домакин са 15-ти в класирането с актив от 10 точки, постигнати след 3 победи, 1 равенство и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 8 двубоя имат голова разлика 8-9. На домашна сцена съставът е играл 5 двубоя до момента, в които е записал 1 победа, 1 равенство и 3 загуби, отбелязал е 2 попадения във вратата на гостуващите състави и е получил 6 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Национална Лига тимът на Йоувил има записани 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са вмъкнали на противника си 5 попадения и са им вкарали 6 попадения.

Олтринкам

Гостуващият състав на Олтринкам е 8-ми в таблицата с 18 точки, след 6 победи и 3 загуби от старта на първенството, като в изиграните 9 мача е отбелязал 18 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 12 гола в своята мрежа. Далеч от дома тимът има 4 срещи досега, в които е записал 2 победи и 2 загуби, вкарал е 6 гола в противниковата врата и е допуснал 6 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Олтринкам са записали 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 12 вкарани и 7 получени гола.

Йоувил - Олтринкам - преки двубои

В последните 2 играни мача между двата отбора, Йоувил има спечеленa 1 победа, а тима на Олтринкам също има постигнатa една победа, при обща голова разлика 5-4. В последната среща у дома срещу Олтринкам, играчите на Йоувил са постигнали 1 победа.

Моментна форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините допусна загуба в последната си среща в Англия, а на собствения си стадион има загуба в последния си мач.

Съставът на гостите постигна победа в предишната си среща в Англия, а при гостуванията си има успех в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.