Обосновани Футболни Прогнози

Лилестрьом - Стабек

27 Октомври 2021 - 19:00
Лилестрьом
Стабек
Прогноза: 1
Коефициент: 1.53
3 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния сблъсък от 24-ия кръг на текущият футболен шампионат в Елитсериен на Норвегия между футболистите на Лилестрьом и Стабек.

Факти и данни за предстоящия мач:

Лилестрьом

птиците са 6-ти в таблицата с актив от 35 точки, събрани след 10 победи, 5 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 23 срещи имат голова разлика 34-33. Като домакин съставът на Лилестрьом е изиграл 11 двубоя до момента, в които има 5 победи, 2 равенства и 4 загуби, отбелязал е 14 гола в противниковата врата и е допуснал 12 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Елитсериен тимът на птиците има на сметката си 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика 8 вкарани и 14 получени гола.

Стабек

Гостуващият отбор на Стабек е 15-ти в таблицата с временното класиране с актив от 18 точки, след 4 победи, 6 равенства и 13 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 23 срещи има голова разлика 27-48. Далеч от дома отборът е изиграл 11 двубоя досега, в които има 2 победи, 3 равенства и 6 загуби, вкарал е 16 гола в противниковата врата и е получил 25 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Стабек имат записани една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 5-10.

Лилестрьом - Стабек - директни мачове

В предишните 5 играни двубоя между двата тима, отборът на Лилестрьом е постигнал 2 победи, отбора на Стабек също е постигнал 2 успеха, а в един сблъсък двата тима са завършили без победител, при обща голова разлика 10-11. В последните 2 двубоя на своя терен срещу Сините, играчите на Лилестрьом са постигнали 1 победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Тимът на домакините допусна неуспех в последния кръг в шампионата на Норвегия, а на своя стадион записа равенство в предишния си мач.

Тимът на гостите от Стабек има поражение в последната си среща в шампионата, а при визитите си постигна равенство в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.53 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.