Обосновани Футболни Прогнози

Генк - КАА Гент

24 Октомври 2021 - 19:30
Генк
КАА Гент
Прогноза: 1
Коефициент: 2.00
0 - 3
непозната футболни прогнози

За днес ще дам прогноза за футболния сблъсък между отборите на Генк и КАА Гент от поредния кръг на сезона в Първа Дивизия А на Белгия. Треньора на домакините извежда на своя стадион своите играчи срещу играчите на КАА Гент.

Накратко информацията за днешния футболен двубой:

Генк

Играчите на домакините заемат 6-та позиция във временното класиране с общ актив от 17 точки, събрани след 5 победи, 2 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 11 срещи имат положителна голова разлика 21-17. Пред собствените си винаги подкрепящи го фенове съставът на Генк има 5 мача до момента, в които е записал 3 победи, едно равенство и една загуба, реализирал е 12 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 5 гола в своята мрежа.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Генк има на сметката си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 10 вкарани и 11 получени гола.

КАА Гент

Тимът на гостите от КАА Гент се намира на 12-то място в таблицата с 14 точки, натрупани след 4 победи, 2 равенства и 5 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 11 двубоя има положителна голова разлика 18-13. Навън съставът е изиграл 5 срещи, в които е записал едно равенство и 4 загуби и все още не е записал нито една победа навън, вкарал е 2 гола в противниковата врата и е получил 6 попадения в своята мрежа.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Биволите е постигнал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 7-7.

Генк - КАА Гент - преки двубои

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата тима, Генк има спечелени 2 успеха, тима на КАА Гент също има постигнати 2 победи, а 1 двубой е завършил с равен резултат, при общо голово съотношение 7-9. В предишните 2 срещи на своя терен с КАА Гент, играчите на Генк нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините е в серия от 2 поредни поражения в шампионата, а при домакинствата си има успех в предишната си среща.

Съставът на КАА Гент постигна успех в предишния си двубой в шампионата на Белгия, а при гостуванията си допусна загуба в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.00 Резултат: 0 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.