Обосновани Футболни Прогнози

Витербезе - Гросето

10 Октомври 2021 - 18:30
Витербезе
Гросето
Прогноза: 1
Коефициент: 2.16
0 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния сблъсък от поредния кръг на футболния сезон в Серия С - Група В на Италия между футболистите на Витербезе и Гросето. Витербезе посрещат на домашния си стадион гостуващия футболен отбор на Гросето.

Предоставям по-интересните факти и статистика за предстоящия мач:

Витербезе

Домакините са на 20-то място в класирането с актив от 3 точки, след 3 равенства и 4 загуби от започването на шампионата, като все още търси първата си победа, като в изиграните общо 7 двубоя имат голова разлика 7-13. На своя стадион Витербезе е играл 3 двубоя, в които е записал 1 равенство и 2 загуби и все още няма нито една победа у дома, отбелязал е един гол в противниковата врата и е позволил да му вкарат 5 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Витербезе има на сметката си 2 равенства и 4 загуби и нямат нито една победа, като са вмъкнали на противника си 4 попадения и са инкасирали 10 попадения.

Гросето

Гостуващият тим на Гросето е 18-ти във временното класиране с актив от 4 точки, след 4 равенства и 3 загуби от започването на шампионата, като все още се стреми към първата си победа, като в изиграните общо 7 срещи е вкарал 3 гола във вратата на противниците си и е инкасирал 7 попадения в мрежата си. Далеч от дома отборът е играл 3 двубоя до момента, в които има едно равенство и 2 загуби и все още са без победа навън, при голова разлика 2-5.

В последните си 6 официални двубоя в Серия С - Група В съставът на Гросето е постигнал 3 равенства и 3 загуби и са без победа, при обща голова разлика 3-7.

Витербезе - Гросето - директни двубои

.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините от Витербезе допусна поражение в последния си мач в Италия, а при домакинствата си постигна реми в последната си среща.

Отборът на Гросето е в серия от 2 последователни загуби в първенството, а на чужд терен е в серия от 2 поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.16 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.