Обосновани Футболни Прогнози

Пиаченца - Про Сесто

17 Октомври 2021 - 18:30
Пиаченца
Про Сесто
Прогноза: 1
Коефициент: 1.80
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днеска ще разгледам сблъсъка между футболните отбори на Пиаченца и Про Сесто от 9-ия кръг на настоящето първенство в Серия С - Група А на Италия.

Но нека да разгледаме информацията за предстоящия футболен двубой:

Пиаченца

Пиаченца са 12-ти във временното класиране с общ сбор от 8 точки, натрупани след 1 победа, 5 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните 7 срещи имат голова разлика 8-8. Като домакин Пиаченца има 3 двубоя, в които има една победа, 2 равенства и все още няма поражение у дома, при голова разлика 2-1.

В предишните си 6 официални срещи в Серия С - Група А футболистите на Пиаченца имат на сметката си една победа, 4 равенства и 1 загуба, като са вкарали в мрежата на своите съперници 8 гола и са получили 8 гола от противниковите футболни тимове.

Про Сесто

Тимът на гостите от Про Сесто е 20-ти във временното подреждане с 3 точки, след 3 равенства и 5 загуби от началото на сезона, като все още няма победа до момента, като в изиграните общо 8 мача е реализирал 4 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 11 гола в собствената мрежа. На чужд терен тимът е изиграл 4 мача досега, в които има 1 равенство и 3 загуби и все още няма нито една победа навън, при обща голова разлика 2-7.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Про Сесто са постигнали 3 равенства и 3 загуби и нямат победа, като са отбелязали 3 попадения и са получили 8 гола.

Пиаченца - Про Сесто - преки срещи

В предишните 2 мача между двата съперника, Пиаченца е постигнал 2 победи, а отбора на Про Сесто няма нито една победа, при общо голово съотношение 9-1. В предишната среща у дома срещу отбора на Про Сесто, Домакините от Пиаченца са записали една победа.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините записа реми в последния си двубой в шампионата на Италия, а у дома има успех в предишната си среща.

Тимът на гостите от Про Сесто е в серия от 2 последователни равни срещи в Италия, а при визитите си стигна до реми в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.80 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.