Обосновани Футболни Прогнози

Расинг Сантандер - Калахора

9 Октомври 2021 - 18:00
Расинг Сантандер
Калахора
Прогноза: 1
Коефициент: 1.53
1 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се опитам да анализирам футболната среща между отборите на Расинг Сантандер и Калахора от 7-ия кръг на футболния сезон в Примера Дивисион РФЕФ Група 1 на Испания.

Предоставям факти и статистика за днешния футболен двубой:

Расинг Сантандер

Играчите на домакините се намират на 6-то място в таблицата с временното класиране със събрани 10 точки, след 3 победи, 1 равенство и 2 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 6 двубоя имат положителна голова разлика 10-5. Като домакин Зелено-белите е играл 3 мача досега, в които има 3 победи, реализирал е 8 попадения в мрежата на съперниците си и е допуснал един гол в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Примера Дивисион РФЕФ Група 1 играчите на Расинг Сантандер са постигнали 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 10-5.

Калахора

Гостуващият тим на Калахора е 13-ти в класирането с 8 точки, натрупани след 2 победи, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 6 двубоя има голова разлика 5-7. Далеч от дома тимът е играл 3 двубоя, в които е записал една победа, едно равенство и 1 загуба, при голова разлика 4-4.

В последните си 6 официални мача в Примера Дивисион РФЕФ Група 1 тимът на Калахора има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 5-7.

Расинг Сантандер - Калахора - директни срещи

.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на Расинг Сантандер записа реми в предишната си среща в Испания, а на собствения си терен е в серия от 4 поредни успеха.

Съставът на гостите е в серия от 2 поредни успеха в първенството на Испания, а при гостуванията си постигна успех в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.53 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.