Обосновани Футболни Прогнози

Берое - Локомотив Пловдив

1 Октомври 2021 - 19:45
Берое
Локомотив Пловдив
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
1 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се проведе футболния сблъсък от 10-ия кръг на шампионата в България в турнира Първа ПФЛ между футболните отбори на Берое и Локомотив Пловдив. Берое излизат срещу Локомотив Пловдив на домашния си терен.

Време е за статистиката за предстоящия сблъсък:

Берое

Домакините са 6-ти във временното подреждане с 13 точки, натрупани след 4 победи, 1 равенство и 4 загуби през сезона, като в изиграните 9 срещи имат голова разлика 11-12. На домашна сцена съставът на Берое има 5 мача досега, в които има 3 победи, 1 равенство и една загуба, при обща голова разлика 4-3.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа ПФЛ тимът на Беройци има в актива си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 7-8.

Локомотив Пловдив

Гостуващият отбор на Локомотив Пловдив е 12-ти във временното класиране с актив от 7 точки, натрупани след 1 победа, 4 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 8 двубоя има голова разлика 6-8. На чужд терен тимът е изиграл 4 мача досега, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 1 загуба, вкарал е 2 гола в противниковата врата и е допуснал само един гол в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Първа ПФЛ тимът на Юве е записал 1 победа, 4 равенства и една загуба, при голова разлика 5 вкарани и 4 получени гола.

Берое - Локомотив Пловдив - преки мачове

В последните 5 сблъсъка между двата съперника, Зелените е постигнал една победа, отбора на Локомотив Пловдив има записани 3 победи, а в един двубой двата съперника не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 5-11. В последните 2 срещи на своя терен с Юве, Домакините от Берое са постигнали една победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините от Берое постигна реми в последния кръг в шампионата, а на своя стадион записа равенство в предишния си мач.

Съставът на гостите записа реми в предишния кръг в първенството на България, а на чужд терен постигна успех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.