Обосновани Футболни Прогнози

Алдършот Таун - Уеймът

26 Октомври 2021 - 21:45
Алдършот Таун
Уеймът
Прогноза: 1
Коефициент: 1.95
0 - 2
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на сблъсъка от 13-ия кръг на първенството в Англия в турнира Национална Лига между футболните отбори на Алдършот Таун и Уеймът. Играчите на Алдършот Таун приемат на Рекриейшън Граунд противниковия футболен отбор на Уеймът.

Време е да предоставя информация за предстоящия футболен мач:

Алдършот Таун

Алдършот Таун са 22-ри в таблицата с временното подреждане с актив от 7 точки, събрани след 2 победи, 1 равенство и 8 загуби през сезона, като в изиграните 11 срещи имат отрицателна голова разлика 13-20. Пред собствените си почитатели Алдършот Таун има 5 двубоя досега, в които е записал 5 последователни поражения,, при обща голова разлика 4-10.

В предишните си 6 мача в първенството тимът на Алдършот Таун има записани 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 9-10.

Уеймът

Гостуващият състав на Уеймът е на 19-то място в класирането с общ актив от 9 точки, натрупани след 2 победи, 3 равенства и 7 загуби от старта на сезона, като в изиграните 12 двубоя е успял да реализира 14 попадения във вратата на съперниците си и е инкасирал 24 гола в мрежата си. Като гост отборът е изиграл 6 двубоя, в които има една победа и 5 загуби, при голова разлика 7-16.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Уеймът имат на сметката си 2 равенства и 4 загуби и нямат победа, като са вкарали в противниковата мрежа 4 гола и са допуснали 12 попадения от противниците си.

Алдършот Таун - Уеймът - директни мачове

В предишните 2 срещи между двата състава, Алдършот Таун има записанa една победа, а отбора на Уеймът също е записал 1 победа, при общо голово съотношение 3-2. В последната среща пред своите фенове с състава на Уеймът, играчите на Алдършот Таун нямат победа и една загуба.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините е в серия от 2 загуби в Англия, а у дома е в серия от 4 поражения.

Тимът на гостите от Уеймът стигна до реми в предишния си мач в първенството на Англия, а на чужд терен е в серия от 4 поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.95 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.