Обосновани Футболни Прогнози

Флоридсдорфер АК - Хорн

22 Октомври 2021 - 19:30
Флоридсдорфер АК
Хорн
Прогноза: 1
Коефициент: 2.01
3 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се играе футболната среща от поредния кръг на футболния шампионат в Австрия в Втора Лига между футболните състави на Флоридсдорфер АК и Хорн. Флоридсдорфер АК приемат на ФАК-Плац гостуващия футболен отбор на Хорн.

Факти и статистика за днешната футболна среща:

Флоридсдорфер АК

Домакините от Флоридсдорфер АК са 6-ти в таблицата с временното подреждане с общ сбор от 18 точки, записани след 5 победи, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 11 двубоя имат положителна голова разлика 14-9. У дома Флоридсдорфер АК е играл 6 двубоя до момента, в които е записал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, отбелязал е 9 гола в противниковата врата и е получил 6 попадения в собствената мрежа.

В предишните си 6 официални двубоя в Втора Лига тимът на Флоридсдорфер АК има записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 5-4.

Хорн

Съставът на гостите от Хорн се намира на 9-то място в класирането със събрани 15 точки, записани след 4 победи, 3 равенства и 4 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 11 срещи е отбелязал 16 попадения във вратата на противниците си и е инкасирал 19 гола в мрежата си. При гостуванията си тимът има 5 мача, в които има 2 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 9-11.

В последните си 6 официални двубоя в Втора Лига тимът на Хорн е постигнал една победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 6 вкарани и 14 получени гола.

Флоридсдорфер АК - Хорн - директни срещи

В последните 5 двубоя между двата тима, Флоридсдорфер АК има записанa една победа, Хорн е спечелил 2 победи, а 2 мача са завършили с равенство, при общо голово съотношение 8-9. В последните 2 срещи на своя стадион срещу Хорн, футболистите на Флоридсдорфер АК нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Отборът на Флоридсдорфер АК постигна победа в предишния кръг в първенството на Австрия, а при домакинствата си има успех в предишния си двубой.

Тимът на гостите от Хорн допусна загуба в последния си мач в Австрия, а на чужд терен постигна победа в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.01 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.