Обосновани Футболни Прогнози

Бъртън Албион - Моркамб

15 Октомври 2021 - 21:45
Бъртън Албион
Моркамб
Прогноза: 1
Коефициент: 1.90
3 - 2
позната футболни прогнози

За днес ще пиша за футболния двубой между футболистите на Бъртън Албион и Моркамб от 12-ия кръг на футболното първенство в Първа Лига на Англия. Бъртън Албион излизат срещу Моркамб на Пирели Стейдиъм.

Ето и фактите за днешната среща:

Бъртън Албион

Домакините се намират на 10-то място във временното подреждане с 16 точки, постигнати след 4 победи, 4 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните 12 двубоя са реализирали 11 попадения и са допуснали 14 гола в своята врата. У дома Бъртън Албион е изиграл 6 срещи, в които има 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 8-6.

В последните си 6 официални срещи в Първа Лига съставът на Бъртън Албион има на сметката си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 6 вкарани и 9 получени гола.

Моркамб

Отборът на гостите от Моркамб е на 13-та позиция в класирането с актив от 14 точки, след 4 победи, 2 равенства и 5 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 11 мача е реализирал 20 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 18 попадения в мрежата си. Далеч от дома съставът е изиграл 5 срещи досега, в които е записал 1 победа, 1 равенство и 3 загуби, вкарал е 9 гола във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 10 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални мача в Първа Лига отборът на Моркамб има в актива си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 14-13.

Бъртън Албион - Моркамб - преки мачове

.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Отборът на домакините от Бъртън Албион има поражение в последния си мач в Англия, а при домакинствата си има победа в последната си среща.

Тимът на гостите от Моркамб има неуспех в последния кръг в първенството, а далеч от дома има загуба в последния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.90 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.