Обосновани Футболни Прогнози

Коулрейн - Гленавон

8 Октомври 2021 - 21:45
Коулрейн
Гленавон
Прогноза: 1
Коефициент: 1.90
0 - 0
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за срещата от 8-ия кръг на футболния сезон в Северна Ирландия в Премиършип между футболните отбори на Коулрейн и Гленавон.

Време е за информацията за предстоящата футболна среща:

Коулрейн

Домакините са 3-ти във временното класиране с 13 точки, след 4 победи, 1 равенство и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 7 срещи имат голова разлика 17-7. На домашна сцена тимът е играл 1 двубой до момента, в който има 1 победа, вкарал е 3 гола във вратата на своите гости и все още не е инкасирал нито едно попадение във вратата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Премиършип играчите на Коулрейн са постигнали 4 победи, едно равенство и една загуба, като са отбелязали в противниковата мрежа 15 гола и са инкасирали 3 гола от футболистите на своите противници.

Гленавон

Гостуващият състав на Гленавон е 8-ми във временното подреждане с общ актив от 6 точки, натрупани след една победа, 3 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 7 мача има голова разлика 9-10. Навън отборът е изиграл 3 двубоя досега, в които има 1 победа, 2 равенства и нито 1 загуба навън, вкарал е 8 попадения в противниковата врата и е получил 3 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Премиършип тимът на Гленавон е записал една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са намъкнали на противника си 8 попадения и са им вкарали 9 попадения.

Коулрейн - Гленавон - преки двубои

В предишните 5 изиграни двубоя между двата състава, Коулрейн е постигнал 2 успеха, отбора на Гленавон не е постигнал нито една победа, а в 3 срещи двата съперника не са съумели да се победят, при обща голова разлика 11-6. В предишните 2 срещи на своя стадион с тима на Гленавон, Домакините от Коулрейн имат 1 победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата тима в първенството

Отборът на Коулрейн е в серия от 2 успеха в първенството на Северна Ирландия, а на своя стадион има успех в последния си двубой.

Тимът на гостите от Гленавон е с 2 загуби в Северна Ирландия, а на чужд терен постигна реми в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.90 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.