Обосновани Футболни Прогнози

Уест Хям - Астън Вила

30 Ноември 2020 - 22:00
Уест Хям
Астън Вила
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
2 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя от поредния кръг на текущият шампионат в Висша Лига на Англия между футболните състави на Уест Хям и Астън Вила. Уест Хям излизат срещу Вила на Олимпийски стадион.

Ето и фактите за днешния футболен мач:

Уест Хям

Домакините са на 8-ма позиция в таблицата с временното класиране с 14 точки, натрупани след 4 победи, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 9 двубоя са вкарали 15 попадения и са получили 10 попадения в мрежата си. У дома Уест Хям е играл 4 срещи до момента, в които е записал 2 победи, 1 равенство и 1 загуба, при голова разлика 6-3.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Уест Хям имат на сметката си 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика вкарани 10 гола и получени 6 гола.

Астън Вила

Съставът на гостите от Астън Вила заема 7-ма позиция в класирането с общ сбор от 15 точки, след 5 победи и 3 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 8 двубоя има положителна голова разлика 19-11. Като гост тимът е изиграл 3 срещи до момента, в които има 3 успеха, вкарал е 7 гола в противниковата врата и все още не е допуснал нито едно попадение в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Лъвовете е постигнал 3 победи и 3 загуби, като са реализирали в вратата на своите противници 15 попадения и са получили 11 гола от играчите на противниците си.

Уест Хям - Астън Вила - преки срещи

В последните 5 играни двубоя между двата състава, Уест Хям е записал една победа, тима на Астън Вила също има постигнатa 1 победа, а в 3 двубоя двата противника не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 4-3. В предишните 2 срещи на своя стадион срещу Астън Вила, футболистите на Уест Хям имат 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините от Уест Хям е с 2 поредни победи в шампионата на Англия, а при домакинствата си постигна успех в предишната си среща.

Тимът на гостите допусна неуспех в последния си мач в шампионата, а като гост е с 3 последователни победи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.