Обосновани Футболни Прогнози

Динамо Тбилиси - Торпедо Кутаиси

26 Ноември 2020 - 15:00
Динамо Тбилиси
Торпедо Кутаиси
Прогноза: 1
Коефициент: 1.27
2 - 1
позната футболни прогнози

Днеска мисля да пиша за футболния сблъсък между Динамо Тбилиси и Торпедо Кутаиси от 17-ия кръг на футболния шампионат в Висша Лига на Грузия. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Торпедо Кутаиси на домашния си стадион Динамо Арена.

Информацията за предстоящия футболен двубой:

Динамо Тбилиси

Играчите на състава домакин се намират на първо място в класирането с актив от 31 точки, след 9 победи, 4 равенства и една загуба от началото на сезона, като в изиграните общо 14 двубоя са вкарали 27 попадения във вратата на противниците си и са инкасирали 6 гола в мрежата си. Като домакин отборът е изиграл 6 срещи, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 10-4.

В последните си 6 официални мача в Висша Лига съставът на Динамо Тбилиси е записал 5 победи, едно равенство и нито 1 загуба, като са записали в противниковата мрежа 13 гола и са получили 3 гола от противниковите тимове.

Торпедо Кутаиси

Тимът на гостите от Торпедо Кутаиси е 8-ми във временното класиране със събрани 16 точки, натрупани след 4 победи, 4 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 14 срещи е вкарал 13 гола във вратата на противниците си и е инкасирал 20 гола в собствената врата. Като гост съставът е изиграл 7 срещи, в които е записал 2 победи, 1 равенство и 4 загуби, вкарал е 7 гола в мрежата на съперниците си и е получил 10 попадения във вратата си.

В последните си 6 официални срещи в Висша Лига играчите на Торпедо Кутаиси имат на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са реализирали в мрежата на съперниците си 7 попадения и са получили 8 гола от футболистите на своите съперници.

Динамо Тбилиси - Торпедо Кутаиси - преки мачове

В последните 5 сблъсъка между двата съперника, Динамо Тбилиси има постигнати 3 успеха, отбора на Торпедо Кутаиси няма спечелена нито една победа, а 2 срещи са завършили реми, при обща голова разлика 5-2. В предишните 2 срещи пред своите почитатели срещу отбора на Торпедо Кутаиси, играчите на Динамо Тбилиси са постигнали 2 успеха.

Текуща форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините от Динамо Тбилиси е с 4 поредни успеха в първенството, а при домакинствата си е с 2 победи.

Отборът на гостите от Торпедо Кутаиси допусна загуба в последния си мач в Грузия, а като гост допусна неуспех в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.27 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.