Обосновани Футболни Прогнози

Лутън Таун - Бирмингам

24 Ноември 2020 - 21:00
Лутън Таун
Бирмингам
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
1 - 1
позната футболни прогнози

За днес мисля да пиша за футболния двубой между футболистите на Лутън Таун и Бирмингам от поредния кръг на настоящето първенство в Англия в турнира Чемпиъншип. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващите футболисти на Бирмингам на домашния си терен.

Време е да предоставя информация за предстоящия футболен двубой:

Лутън Таун

Лутън Таун са на 10-та позиция в таблицата със събрани 18 точки, записани след 5 победи, 3 равенства и 4 загуби от началото на сезона, като в изиграните 12 двубоя имат голова разлика 10-12. На домашна сцена тимът е изиграл 6 двубоя досега, в които има 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 6-8.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на Лутън Таун имат на сметката си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика 5 вкарани и 6 получени гола.

Бирмингам

Гостуващият отбор на Бирмингам е 17-ти в таблицата с общ сбор от 14 точки, постигнати след 3 победи, 5 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 12 мача е отбелязал 9 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 11 гола в собствената мрежа. Далеч от дома съставът е изиграл 6 мача до момента, в които има една победа, 4 равенства и 1 загуба, отбелязал е 3 гола във вратата на своите домакини и е позволил да му отбележат 3 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Чемпиъншип съставът на Сините е постигнал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 6 вкарани и 7 получени гола.

Лутън Таун - Бирмингам - преки срещи

В предишните 4 изиграни сблъсъка между двата съперника, тимът на Лутън Таун е постигнал една победа, отбора на Бирмингам е постигнал 2 успеха, а една среща е завършил с равен резултат, при общо голово съотношение 7-8. В последните 2 срещи у дома срещу състава на Бирмингам, футболистите на Лутън Таун имат една победа и една загуба.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на Лутън Таун е в серия от 2 последователни равенствa в шампионата на Англия, а на собствения си терен постигна реми в последната си среща.

Съставът на гостите от Бирмингам стигна до равенство в предишния си мач в Англия, а далеч от дома постигна реми в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.