Обосновани Футболни Прогнози

Шинник Ярославл - Спартак Москва 2

11 Ноември 2020 - 17:30
Шинник Ярославл
Спартак Москва 2
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днеска ще се опитам да дам прогноза за двубоя между футболните състави на Шинник Ярославл и Спартак Москва 2 от 21-ия кръг на първенството в Русия в турнира Футболна Национална Лига. Футболистите на Шинник Ярославл посрещат на Шинник противниковия отбор на Спартак Москва 2.

Накратко информацията за предстоящия двубой:

Шинник Ярославл

Домакините заемат 21-во място във временното подреждане с общ актив от 13 точки, от 3 победи, 4 равенства и 13 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 20 срещи имат голова разлика 16-39. На домашна сцена Шинник Ярославл има 10 двубоя досега, в които има 3 победи, 3 равенства и 4 загуби, реализирал е 9 гола в противниковата врата и е получил 12 гола в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството отборът на Шинник Ярославл е записал 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при голова разлика 8-16.

Спартак Москва 2

Гостуващият тим на Спартак Москва 2 е на 10-та позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 30 точки, след 9 победи, 3 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 20 мача е успял да вкара 26 гола във вратата на противниците си и е инкасирал 25 гола в собствената мрежа. При гостуванията си отборът е изиграл 10 мача до момента, в които има 6 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 18-9.

В предишните си 6 официални срещи в Футболна Национална Лига отборът на Спартак Москва 2 е постигнал 2 равенства и 4 загуби и са без победа, при голова разлика вкарани 3 гола и получени 13 гола.

Шинник Ярославл - Спартак Москва 2 - директни двубои

В последните 5 мача между двата противника, Шинник Ярославл има постигнати 4 успеха, състава на Спартак Москва 2 няма записана нито една победа, а в една среща двата тима са си разделили точките, при обща голова разлика 11-5. В предишните 2 двубоя на своя терен с отбора на Спартак Москва 2, играчите на Шинник Ярославл са постигнали 1 победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата състава в първенството

Тимът на домакините има поражение в последната си среща в първенството, а у дома има победа в предишната си среща.

Тимът на Спартак Москва 2 допусна неуспех в последния си мач в шампионата, а на чужд терен записа равенство в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.